ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυλωνίτης: «Ο Ουζουνίδης μας κρατά ενωμένους»

Τι είπε ο 27χρονος στόπερ για τον προπονητή του, Μαρίνο Ουζουνίδη, σε δηλώσεις που παραχώρησε.

Αυλωνίτης: «Ο Ουζουνίδης μας κρατά ενωμένους»

Ο Τάσος Αυλωνίτης μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» για το ντεμπούτο του σε ματς πρωταθλήματος με τα «πράσινα» και φυσικά για τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ο 27χρονος στόπερ τόνισε ότι προς το παρόν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» δεν έχουν επηρεαστεί από τα εξωαγωνιστικά ζητήματα, απονέμοντας παράλληλα τα εύσημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος κρατά ενωμένη την ομάδα.

Αναλυτικά:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το μέλλον δεν το ξέρω, αλλά εμείς έως τώρα δεν έχουμε επηρεαστεί. Αγωνιστικά, όσο δένουμε και όσο μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, θα αποδίδουμε πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Μία ομάδα για να έχει σταθερότητα, χρειάζεται χημεία. Ο κόουτς μας κρατάει ενωμένους, δουλεύουμε σκληρά και θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε»

Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Σίγουρα η χημεία παίζει μεγάλο ρόλο. Από την άλλη, είμαστε καλοί παίκτες, ο καθένας ατομικά έκανε το καλύτερο και ξεπεράσαμε την έλλειψη συνοχής. Νομίζω ότι όσο παίρνουμε χρόνο, θα βελτιώνουμε τη συνεννόηση μας. Υπήρχαν απουσίες, μπήκαμε παιδιά που δεν είχαμε παίξει, σε μια δυνατή έδρα. Πιστεύω πήραμε καλό βαθμό».

Για την απόδοσή του: «Δεν είχα ρυθμό και αυτό φάνηκε στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα, ένιωθα όλο και καλύτερα, προσπάθησα να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Το ματς έγινε ροντέο στο τέλος και καμιά φορά είναι χειρότερο να παίζεις εναντίον δέκα παικτών, γιατί κλείνονται και είναι πιο δύσκολο να βρεις χώρους. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα φτιάξουν από κάθε άποψη, αγωνιστικά και οικονομικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.