ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλαγή ατζέντη για Κουρμπέλη – Κουτρουμπή

Η αλλαγή που τους φέρνει «κοντά» στον Κάρλος Ζέκα.

Αλλαγή ατζέντη για Κουρμπέλη - Κουτρουμπή

Ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί εδώ και μήνες παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, παίρνοντας μεταγραφή στην Κοπεγχάγη, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να παίρνει τη θέση του όσον αφορά την πρώτη επιλογή για το περιβραχιόνιο.

Ο πρώην και ο νυν αρχηγός του «τριφυλλιού» μπορεί να ακολουθούν ξεχωριστές πορείες, ωστόσο υπάρχει πλέον ένα στοιχείο που τους ενώνει, πέρα από την παρουσία τους στην Εθνική Ομάδα.

Πρόκειται για τον Κάρλος Γκονσάλβες, τον ατζέντη του Ζέκα, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει τόσο τον Δημήτρη Κουρμπέλη, όσο και τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.009 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η εμπλοκή του Γκονσάλβες ίσως σχετίζεται με την επικείμενη μεταγραφική περίοδο και μένει να φανεί εάν μέσω του Πορτογάλου ατζέντη έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ αξιόλογες προτάσεις από το εξωτερικό για τους δύο ποδοσφαιριστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.