ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Πάνε Κορωπί στελέχη της ΠΑΕ

Στο Κορωπί θα μεταβεί την Πέμπτη (30/11) αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πάνε Κορωπί στελέχη της ΠΑΕ

Ενημέρωση σχετικά με το οικονομικό σκέλος και τους τρόπους που θα γίνει η πληρωμή των οφειλών στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, θα υπάρξει την Πέμπτη (30/11).

Συγκεκριμένα αντιπροσωπεία στελεχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα μεταβεί στο «Γ. Καλαφάτης», όπου και θα ενημερώσει παίκτες και τεχνικό τιμ για το οικονομικό κομμάτι.

Έτσι οι παίκτες της ομάδας θα ενημερωθούν για τα ποσά που θα μπουν στους αντίστοιχους λογαριασμούς τους και αφορά της δόση των συμβολαίων τους και όχι για ολόκληρη εξόφληση, ενώ όπως αναμένεται θα ζητηθεί από τους διοικούντες να κάνουν και λίγες ημέρες υπομονή ώστε να διευκολύνουν την κατάσταση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου είναι και καταλυτική για την καταβολή της δόσης ως προς τους ποδοσφαιριστές, καθώς από την πρώτη Δεκεμβρίου, θα έχουν το δικαίωμα προσφυγής ώστε να διεκδικήσουν την ελευθερία τους και τα οφειλόμενά τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.