ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Τελάντερ ζητάει 46.000 ευρώ μέχρι αύριο, αγώνα δρόμου κάνει ο Παναθηναϊκός

Ο Ράσμους Τελάντερ ανέφερε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι θέλει τη μία και όχι τις δύο δόσεις μέχρι αύριο, για να αποσύρει την καταγγελία. Στο κενό η πρωινή επαφή που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών. Όλες οι εξελίξεις.

Ο Τελάντερ ζητάει 46.000 ευρώ μέχρι αύριο, αγώνα δρόμου κάνει ο Παναθηναϊκός

Απευθείας επαφή είχε άνθρωπος του Παναθηναϊκού με τον Ράσμους Τελάντερ σήμερα το πρωί, ωστόσο οι πληροφορίες του «Panathinaikos24.gr» αναφέρουν πως δεν υπήρξε σημείο επαφής στη συγκεκριμένη συνομιλία. Οι «πράσινοι» πρότειναν στον παίκτη να αποσύρει την καταγγελία και να αρχίσει να πληρώνεται από το 2018, με τον Τελάντερ να αρνείται και τον Παναθηναϊκό να κάνει γνωστό πως θα επανέλθει.

Από την πλευρά του Τελάντερ ειπώθηκε προς το τριφύλλι πως θα δεχτούν ακόμα και τη μία δόση αύριο, δηλαδή τις 46.000 ευρώ και όχι τις 92.000 που οφείλονται έως τώρα, με την προϋπόθεση η δεύτερη δόση να μπει μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, προκειμένου να διευκολυνθεί η ΠΑΕ και πλέον περιμένει απάντηση.

Όπως λέει η πλευρά Τελάντερ, θα περιμένει μέχρι και αύριο λίγο πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, που είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 το μεσημέρι και αν καταβληθούν οι 46.000 ευρώ, τότε θα αποσύρει την καταγγελία και ο Παναθηναϊκός θα… γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Νέα επαφή αναμένεται μέχρι αύριο το πρωί το αργότερο, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να αναζητούν χρήματα προκειμένου να δώσουν στον Τελάντερ και να γλιτώσουν τα χειρότερα, με τις ώρες να είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.