ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30, PANATHINAIKOS24 LIVE)

Αποστολή στην Πάτρα, μόνος στόχος η νίκη

Το απόλυτο νικών στον 8ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος ψάχνει απόψε, στην έδρα της Παναχαϊκής, ο Παναθηναϊκός, που θέλει να μπει με νίκη στην επόμενη φάση του θεσμού.

Αποστολή στην Πάτρα, μόνος στόχος η νίκη

Η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος έχει επιτευχθεί μέσω… Καρδίτσας για τον Παναθηναϊκό, που επικράτησε με 2-1 των γηπεδούχων και «σφράγισε» την παρουσία του στην επόμενη φάση, έχοντας επίσης στο «τσεπάκι» του τη νίκη με 2-0 επί της Λάρισας στην πρεμιέρα.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δοκιμάζεται σήμερα στην Πάτρα με αντίπαλο την Παναχαϊκή και έχει ως ένα και μοναδικό στόχο τη νίκη, τόσο για το γόητρο, καθώς κυνηγά το απόλυτο στον όμιλο, όσο και για την ψυχολογική τόνωση της, μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ατρόμητο στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» θα παρουσιαστούν με ένα εντελώς διαφορετικό «πρόσωπο» στην Πάτρα, καθώς ο Εβρίτης τεχνικός πήρε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει όσους δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα ματς.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.273 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ξενόπουλος, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ινσούα, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Τζανδάρης, Στάικος, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Μολίνς, Πίσπας, Εμμανουηλίδης, Θεοχάρης.

Η βαθμολογία του Ομίλου

1. Παναθηναϊκός 6 (4-1) 2. Λάρισα 3 (3-2) 3. Παναχαϊκή 3 (1-3) 4. Καρδίτσα 0 (1-3)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.