ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγκινητικός Κουλιμπαλί: Δείτε το μήνυμά του για τον Παναθηναϊκό (pic)

Η νέα ανάρτηση του Κουλιμπαλί στο instagram που συγκέντρωσε δεκάδες αποθεωτικά σχόλια από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Συγκινητικός Κουλιμπαλί: Δείτε το μήνυμά του για τον Παναθηναϊκό (pic)

«Δεν έχουν σημασία οι περιστάσεις. Πάντα θα παλεύω για την οικογένειά μου», ανέφερε η λεζάντα της νέας ανάρτησης του Ουσμάν Κουλιμπαλί στο instagram.

Ο αμυντικός από το Μάλι, ο οποίος τραυματίστηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θέλησε να στείλει το μήνυμά του προς πάσα κατεύθυνση, αναμένοντας για την επιστροφή του στο πλευρό της οικογένειάς του, όπως χαρακτήρισε τους «πράσινους».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.006 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
View this post on Instagram

A post shared by Ousmane Coulibaly (@ousmanecoulibaly23)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...