ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Το μεσημέρι το κρίσιμο ραντεβού Παναθηναϊκού – Τελάντερ

Σε λίγη ώρα θα αρχίσει η καθοριστική επαφή του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, προκειμένου να επιτευχθεί συμβιβασμός και το «τριφύλλι» να γλιτώσει την ποινή.

Το μεσημέρι το κρίσιμο ραντεβού Παναθηναϊκού – Τελάντερ | panathinaikos24.gr

Ο δικηγόρος του Ράσμους Τελάντερ θα πραγματοποιήσει συνάντηση σε λίγη ώρα με άνθρωπο του Παναθηναϊκού, προκειμένου να γίνει προσπάθεια εξεύρεσης λύσης μεταξύ των δύο πλευρών πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού
Η βαθμολογία της Super League: Η θέση του Παναθηναϊκού 7.038 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να βρει την «χρυσή τομή» με την πλευρά του Τελάντερ ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια, γεγονός που θα επιφέρει ποινή αφαίρεσης βαθμών στον σύλλογο.

Επί της ουσίας, τα πάντα βρίσκονται στο «χέρι» των «πρασίνων» τη δεδομένη στιγμή, καθώς εάν καταβληθεί το ποσό που ζήτησε η πλευρά Τελάντερ για τη μία δόση των οφειλομένων (46.000 ευρώ), τότε η καταγγελία θα αποσυρθεί και το «τριφύλλι» θα γλιτώσει την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία έχει οριστεί για τις 15:00, έχοντας περιθώριο μέχρι τις 20 του Δεκέμβρη για την καταβολή της επόμενης δόσης (επίσης 46.000 ευρώ).

Εάν δεν βρεθεί λύση, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η υπόθεση θα εκδικαστεί και ο σύλλογος κατά πάσα πιθανότητα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αφαίρεση βαθμών. Πάντως, στην επαφή που υπήρξε μεταξύ των δύο πλευρών το βράδυ της Τρίτης, εντοπίστηκε σημείο επαφής, με τους «πράσινους» να αναφέρουν ότι τα χρήματα που απαιτούνται θα βρεθούν.

Μένει να δούμε το ακριβές ποσό…

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close