ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κι όμως, ο Σαντόρ Τόργκελε είναι «μπομπέρ» στην Ουγγαρία! (vids)

Σας δίνουμε το λόγο μας. Το κείμενο δεν είναι ιός, ούτε πρόκειται περί τρολαρίσματος. Τα κατορθώματα του Σαντόρ Τόργκελε στο «πιάτο» σας.

Κι όμως, ο Σαντόρ Τόργκελε είναι «μπομπέρ» στην Ουγγαρία! (vids)

Δεν θα ρωτήσουμε εάν θυμάστε τον Σαντόρ Τόργκελε, διότι, κατά πάσα πιθανότητα, ακόμη κι αν είστε τόσο νέοι και δεν τον προλάβατε να φορά τα «πράσινα», σίγουρα κάποιος θα σας έχει διηγηθεί τι (δεν) έκανε φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο -συμπαθής κατά τ’ άλλα- φορ, αποτέλεσε το «φιάσκο» της σεζόν 2005-6 για τον Παναθηναϊκό, αδυνατώντας να βρει «στόχο» σε 16 συμμετοχές με το «τριφύλλι» στο στήθος, αποτελώντας… αρνητικό σημείο αναφοράς για τους οπαδούς της ομάδας, μέχρι να φανεί ο… Λαουτάρο Ρινάλντι.

Ο Τόργκελε δεν μπόρεσε να αφήσει το σημάδι του στον Παναθηναϊκό, την επόμενη σεζόν έφυγε μαζί με τους Χαραλαμπίδη και Τσίγκα για τον ΠΑΟΚ, σκοράροντας μια φορά, σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, προτού τελειώσει μια και καλή η περιπέτειά του στη χώρα μας.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αυτή ήταν η ιστορία του Σαντόρ στην Ελλάδα, ωστόσο η υπόθεση έχει περισσότερο ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής. Μεταφερόμαστε στο 2017 και σας λέμε ευθαρσώς ότι ο Τόργκελε βρήκε στην Ουγγαρία το «λιμάνι» του, με την ΜΤΚ να του δίνει την ευκαιρία το 2014 και να μην το μετανιώνει.

Μπορεί να έφυγε από την Ελλάδα ως «άστοχος», αλλά στη χώρα του θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς κι ας έχει «πατήσει» τα 35. Με τη ΜΤΚ μετρά 46 γκολ και 17 ασίστ σε 121 συμμετοχές, τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη κατηγορία, έχοντας αναγκάσει τη διοίκηση να του επεκτείνει το συμβόλαιο έως το 2019. Την τρέχουσα σεζόν έχει πετύχει ήδη 9 γκολ σε 19 συμμετοχές, ενώ το τελευταίο του γκολ μπήκε προσφάτως στη νίκη με 3-1 επί της Σιόφοκ.

Να πούμε ότι του το ‘χαμε, θα σας γελάσουμε. Πάντως, στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τον συμπαθή (και έμπειρο πλέον) Σαντόρ να… ταλαιπωρεί τους αντίπαλους πορτιέρε στην Ουγγαρία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...