ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ

Συμφωνία Παναθηναϊκού – Τελάντερ!

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον δικηγόρο του Δανού, με την εκδίκαση της υπόθεσης να παίρνει αναβολή και τον Παναθηναϊκό να αποφεύγει την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Συμφωνία Παναθηναϊκού - Τελάντερ!

Αίσια κατάληξη είχε η συνάντηση του Παναθηναϊκού με τον δικηγόρο του Ράσμους Τελάντερ, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα.

Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για νέο διακανονισμό όσον αφορά τις οφειλές του «τριφυλλιού» προς τον Δανό αμυντικό, ωστόσο το σημαντικότερο γεγονός όλων είναι ότι η εκδίκαση της προσφυγής Τελάντερ παίρνει αναβολή, με τον σύλλογο να «γλιτώνει» για την ώρα την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Υπενθυμίζουμε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης είχε οριστεί για σήμερα, Τετάρτη, στις 15:00 και το αποτέλεσμα αυτής θα ήταν αρνητικό για τους «πράσινους», που εν τέλει κατάφεραν να την αποφύγουν στο… παρά πέντε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» είχαν έρθει σε επαφή και εχθές με την πλευρά του Ράσμους Τελάντερ, με την οποία υπήρξε κοινό σημείο επαφής, γεγονός που ίσως συνέβαλε στην θετική κατάληξη της σημερινής συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.