ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκούμας: «Έφυγε η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Παναθηναϊκός πήρε την κάτω βόλτα»

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε για την κρίσιμη περίοδο στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος, τονίζοντας ότι η κατάσταση άρχισε να δυσχεραίνει μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Γκούμας: «Έφυγε η οικογένεια Βαρδινογιάννη και ο Παναθηναϊκός πήρε την κάτω βόλτα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Γκούμα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τον Παναθηναϊκό: «Η οικογένεια Βαρδινογιάννη πρόσφερε τα πάντα στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν σε κόντρα με τη θύρα 13 και ήθελε να την κλείσει. Καταρχάς ,κακώς έφυγε η οικογένεια Βαρδινογιάννη, γιατί αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα να πάρει τον κάτω βόλτα. Αυτό είχε ως συνέπεια, να μην είναι καλά οργανωμένη και οικονομικά η ομάδα και αυτός είναι ο λόγος, που έχει μεγάλα προβλήματα. Παραμυθιάστηκαν τότε όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από την πολυμετοχικότητα. Με προβληματίζει έντονα, που ο Παναθηναϊκός δεν προωθεί τα νέα παιδιά από την ακαδημία όπως συνέβαινε στο παρελθόν, που είναι αυτή τη στιγμή από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Πρέπει να δώσει βάση ο Παναθηναϊκός στα νέα παιδιά τα οποία μαζί με τους ξένους μπορούν να κάνουν ένα δυνατό Παναθηναϊκό που θα πρωταγωνιστεί όπως στο παρελθόν».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτό που δεν καταλαβαίνω και με λυπεί ιδιαιτέρως είναι, ότι οι ελληνικές ομάδες δεν προωθούν τα νέα παιδιά από τις ακαδημίες. Υπάρχει καλό υλικό πρέπει όμως να υπάρχει στήριξη, ώστε αυτά τα παιδιά που αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου να εξελιχθούν».

Για την προπονητική του πορεία: «Στην Εθνική είμαι εκλέκτορας και καλούμαι να επιλέξω τους καλύτερους.Η Εθνική δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Εγώ καλώ αυτούς που θεωρώ καλύτερους. Υπάρχουν πιέσεις πάντα υπήρχαν όμως εγώ δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου .Σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι ατζέντηδες και η οικογένεια, αφοί πολλοί θεωρούν, πως έχουν μέσα στο σπίτι τους έναν Μέσι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το καλύτερο γκολ της καριέρας του: «Πέτυχα 38 γκολ όλα ήταν υπέροχα. όντως αυτό με την Παναχαϊκή ήταν φοβερό. Να σας πω την αλήθεια εγώ να διώξω πήγα γελώντας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.