ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Όλα ανοιχτά με Τσάβες

Ο 26χρονος επιθετικός ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό για τις εξετάσεις που έκανε στην Αργεντινή. Όλα τα ενδεχόμενα παίζουν στην υπόθεσή του.

Όλα ανοιχτά με Τσάβες

Ενημέρωση από Αργεντινή και από τον Αντρές Τσάβες έλαβε ο Παναθηναϊκός.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής φέρεται να συνομίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου προκειμένου να τους αναφέρει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τις οποίες πήρε την Κυριακή το αεροπλάνο για την Αργεντινή, δίχως την άδεια του «τριφυλλιού».

Οι εξετάσεις οι οποίες διεξήχθησαν από τον γιατρό της Μπόκα έδειξαν ότι όντως ο «Κομαντάντε» είναι τραυματίας, σύμφωνα με την «Πράσινη» και σήμερα αναμένεται να υπάρξει νέα επικοινωνία του παίκτη με τον σύλλογο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για το μέλλον του Τσάβες; Όλα τα ενδεχόμενα φαντάζουν «ανοιχτά» αυτή τη στιγμή, καθώς εάν ο ίδιος επιστρέψει σύντομα τότε θα τιμωρηθεί, όπως όλα δείχνουν, με πρόστιμο. Σε διαφορετική περίπτωση, φαντάζει πιθανή και η διακοπή του συμβολαίου του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.