ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ» ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Πήραν θέση για τις προσφυγές Χουλτ και Μολέντο

Τι είπαν στους συμπαίκτες τους οι Νίκλας Χουλτ και Ροντρίγκο Μολέντο μετά τη συνάντηση των αρχηγών με τη διοίκηση στο Κορωπί.

Πήραν θέση για τις προσφυγές Χουλτ και Μολέντο

Τα ονόματα των Νίκλας Χουλτ και Ροντρίγκο Μολέντο απασχολούν αρκετά το τελευταίο διάστημα τα ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό, με τους δύο ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται έτοιμοι για κατάθεση προσφυγής στις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Πράσινη», οι δυο τους αποφάσισαν να συνταχθούν με το πλευρό των υπολοίπων. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των παικτών μετά τη συνάντηση με τη διοίκηση, τόσο ο Σουηδός όσο και ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισαν ότι δεν θα καταθέσουν προσφυγή και θα κάνουν υπομονή για να πάρουν τα χρήματα που δικαιούνται.

Όπως και να ‘χει, παρά την φερόμενη επιθυμία των δύο εν λόγω ποδοσφαιριστών, στο «παιχνίδι» υπάρχουν και οι μάνατζερ, με εκείνον του Χουλτ να προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσον αφορά τις μετέπειτα κινήσεις του.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.299 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.