ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε σήμερα στην Αθήνα ο Τσάβες

Δύσκολα θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα ο Τσάβες, με τον Παναθηναϊκό να αναμένει ενημέρωση.

Ούτε σήμερα στην Αθήνα ο Τσάβες

Ο Τσάβες μετέβη στην Αργεντινή την Κυριακή, δίχως να λάβει τη σχετική άδεια προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό της Μπόκα.

Πλέον, διανύουμε την τέταρτη ημέρα απουσίας του 26χρονου επιθετικού και το «κοντέρ» αναμένεται να γράψει κι άλλες, καθώς δεν φαντάζει πιθανή η επιστροφή του στην Αθήνα σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει τον παίκτη ότι θα κληθεί σε απολογία, με τον σύλλογο να αναμένει τη λήψη των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Τσάβες στην Αργεντινή.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο αυξάνονται οι ημέρες απουσίας, τόσο μεγαλώνει και το πρόστιμο που αναμένεται να επιβληθεί στον Αργεντινό, εκτός κι αν ο ίδιος αποφασίσει να παρατείνει περαιτέρω του Σαββατοκύριακου την παραμονή του στη χώρα του, οπότε και θα ληφθούν άλλου είδους μέτρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...