ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φεύγει ο Μποχωρίδης

Παναθηναϊκός και Λευτέρης Μποχωρίδης ήρθαν σε συμφωνία για «βελούδινο διαζύγιο», με τον 23χρονο γκαρντ να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Φεύγει ο Μποχωρίδης

Οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του Λευτέρη Μποχωρίδη από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, οι «πράσινοι» ήρθαν σε επαφή με τον 23χρονο γκαρντ και βρήκαν τη «χρυσή τομή» για τη λύση της συνεργασίας τους. Επαφή η οποία έγινε σε άριστο «κλίμα» μεταξύ των δύο πλευρών και ουσιαστικά δρομολογεί την επιστροφή του Μποχωρίδη στον Άρη.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έδωσε το «πράσινο φως» για το «διαζύγιο» με τον 23χρονο καλαθοσφαιριστή, καθώς αφ’ ενός ο Καλαϊτζάκης ταιριάζει περισσότερο στο πλάνο του Καταλανού όσον αφορά το rotation στη θέση «1» και αφ’ ετέρου ο ίδιος ο Μποχωρίδης ήθελε να βρει ομάδα η οποία θα του δώσει λεπτά συμμετοχής.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.702 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι οι εκατέρωθεν ανακοινώσεις, τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού όσο και από εκείνη του Άρη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.