ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ελληνικές ομάδες «πλεύρισαν» τον Μολέντο, αλλά αυτός είπε «όχι»

Διαβάστε το παρασκήνιο.

Ελληνικές ομάδες «πλεύρισαν» τον Μολέντο, αλλά αυτός είπε «όχι»

Ο Ροντρίγκο Μολέντο είναι ίσως ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός στο πρωτάθλημα και από τη στιγμή που η κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό είναι κακή στο διοικητικό – οικονομικό κομμάτι, ο Βραζιλιάνος μπήκε στο «μάτι» αρκετών ομάδων και από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, δυο ομάδες από τη χώρα μας προσπάθησαν, μέσω μάνατζερ, να ζητήσουν ο ποδοσφαιριστής να κάνει προσφυγή και να μείνει ελεύθερος για να τον προσελκύσουν και να τον κάνουν δικό τους… άκοπα.

Όμως, ο Μολέντο το ξέκοψε! Σε οποιαδήποτε επικοινωνία έγινε μαζί του, ο Βραζιλιάνος απέφευγε οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση και ξεκαθάρισε στον ατζέντη του ότι δεν πρόκειται να προβεί σε μια τέτοια κίνηση, σεβόμενος τον Παναθηναϊκό και το συμβόλαιο που έχει με την ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.