ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σιλά σε Μουνιέ: «Δημιουργώ τραυματισμούς» (pic)

Τα νέα του ποδοσφαιρικά παπούτσια εγκαινίασε ο Γιακούμπα Σιλά, ο οποίος έστειλε και το κατάλληλο μήνυμα στον Άντονι Μουνιέ.

Σιλά σε Μουνιέ: «Δημιουργώ τραυματισμούς» (pic)

Στο λογαριασμό του στο instagram, ο Γιακούμπα Σιλά ανέβασε τα νέα του ποδοσφαιρικά παπούτσια και όπως ήταν φυσικό αρκετοί συμπαίκτες του, άρχισαν τα σχόλια.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από το Μάλι, δεν παρέλειψε να απαντήσει σε όλους με τον Μουνιέ να λαμβάνει την πληρωμένη απάντηση στο επιθετικό σχόλιο που έκανε στον Σιλά.

Δείτε τη φωτογραφία και τα σχόλια των Σιλά και Μουνιέ:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

#NEMEZIZ #HereToCreate

A post shared by Yacouba Sylla (@sylla91) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.