ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξομολόγηση Σαΐνιο: «Στη Ριζούπολη φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του για τα όσα έζησε στο αλησμόνητο ματς της Ριζούπολης.

Εξομολόγηση Σαΐνιο: «Στη Ριζούπολη φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαΐνιο στην εφημερίδα «Observador» της Πορτογαλίας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη και τα όσα συνέβησαν εκείνη τη μέρα:

«Θυμάμαι ότι στο τέλος μιας σεζόν θα ήμασταν πρωταθλητές εάν στην έδρα του Ολυμπιακού νικούσαμε ή χάναμε με λιγότερα από δύο γκολ. Ήμασταν καλύτεροι εκείνη τη χρονιά. Αλλά, χάσαμε 3-0.

Έφθασα να φοβάμαι για τη ζωή μου. Ακόμη και στη φυσούνα, ακούγαμε κροτίδες. Ήταν μια κόλαση. Η ομάδα μου ήταν πρακτικά εκείνη με την οποία η Ελλάδα κατέκτησε το Euro 2004. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από του Ολυμπιακού στην τελική. Έφθασα να πω στον Καραγκούνη: “Πάμε να φύγουμε. Ρισκάρουμε τη ζωή μας”. Μετά την ήττα, πέρασε μια εβδομάδα για να βγω στο δρόμο. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, σου συμπεριφέρονταν άσχημα. Ήσουν στο ρεστοράν, δειπνούσες με την οικογένειά σου και σε διέκοπταν. Δεν ήταν εύκολο.

Από την Ελλάδα, θυμάμαι τα ντέρμπι κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Είναι η τρέλα! Δεν έχω δει κάτι ίδιο. Στα γκολ, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο γήπεδο για να πανηγυρίσουν μαζί μας. Θα σου πω μια παράξενη ιστορία. Ήξερες ότι το πούλμαν του Παναθηναϊκού ήταν παλιό; Η ομάδα είχε χρήματα. Όταν έφθασα στην Ελλάδα, ρώτησα ‘γιατί δεν παίρνετε νέο πούλμαν’; Μου απάντησαν: Ξέχασέ το. Δεν αξίζει τον κόπο. Θα πρέπει να αγοράζουμε καινούριο κάθε εβδομάδα. Πριν πάμε στο γήπεδο, δεχόταν ζημιές. Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.829 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.