ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Έκανα φίλους εδώ και δεν θα ξεχάσω κανένα»! (pic)

Διαβάστε το μήνυμα του Λευτέρη Μποχωρίδη και πως αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό!

Μποχωρίδης: «Έκανα φίλους εδώ και δεν θα ξεχάσω κανένα»! (pic)

Ο 23χρονος Έλληνας πλέι μέικερ, ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα, τους συμπαίκτες του, τον Μάνο Παπαδόπουλο και εξήγησε το μοναδικό λόγο που αποχώρησε.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μποχωρίδη:

«Σαν χθες άφηνα τον Αρη και τη Θεσσαλονίκη για να κατέβω στην Αθήνα για να ζήσω το όνειρό μου να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο! Πέρασα ωραίες και δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και σίγουρα φεύγω γεμάτος εμπειρίες από αυτό το ταξίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 3.5 χρόνια… Πρώτα τον πρόεδρο που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα μετά όλους τους προπονητές όλο το σταφ που είχαμε αυτά τα χρόνια και κυρίως όλους τους συμπαίχτες μου! Έκανα πραγματικούς φίλους εδώ και υπόσχομαι ότι παρότι φεύγω δεν θα ξεχάσω κανέναν! Ευχαριστώ γενικότερα τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο για τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα αποχώρησης μου. Και τέλος τον κόσμο για την υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά τον περσινό 5ο τελικό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Φεύγω σα φίλος και πάω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί… Πάω να παίξω μπάσκετ»!

 

3.5 χρονια.. Σαν χθες αφηνα τον Αρη και τη Θεσσαλονικη για να κατεβω στην Αθηνα για να ζησω το ονειρο μου να παιξω στο υψηλοτερο επιπεδο! Περασα ωραιες και δυσκολες στιγμες αλλα ετσι ειναι ο αθλητισμος και σιγουρα φευγω γεματος εμπειριες απο αυτο το ταξιδι!Θελω να ευχαριστησω ολους οσους συνεργαστηκα αυτα τα 3.5 χρονια.. Πρωτα τον προεδρο που με πιστεψε και με εφερε στην ομαδα μετα ολους τους προπονητες ολο το σταφ που ειχαμε αυτα τα χρονια και κυριως ολους τους συμπαιχτες μου! Εκανα πραγματικους φιλους εδω και υποσχομαι οτι παροτι φευγω δεν θα ξεχασω κανεναν! Ευχαριστω γενικοτερα τον Παναθηναικο και ιδιαιτερα τον κ Μανο Παπαδοπουλο για τον τροπο που χειριστηκε το θεμα αποχωρησης μου. Και τελος τον κοσμο γιατι την υποδοχη στο ΟΑΚΑ μετα τον περσινο 5ο τελικο ειναι κατι που δεν θα ξεχασω ποτε στη ζωη μου! Φευγω σα φιλος και παω να κανω αυτο που αγαπαω απο μικρο παιδι.. Παω να παιξω μπασκετ!

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

A post shared by Lefteris Bochoridis (@lefbo7) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.