ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

To νόημα του Καλάθη στην εξέδρα (pic)

Δείτε το στιγμιότυπο από το ματς του ΟΑΚΑ.

To νόημα του Καλάθη στην εξέδρα (pic)

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε για αρκετή ώρα, δύσκολα, κόντρα στη Μάλαγα, η οποία προσπαθούσε, με νύχια και με δόντια, να κρατηθεί μέσα στο ματς.

Όμως, στο δεύτερο μέρος, η συνεισφορά του Καλάθη, ο οποίος πήρε… μπρος και από τους 2 πόντους του πρώτου ημιχρόνου έφτασε τους 16, έδωσε το «κλικ» στην ομάδα ώστε να φορτσάρει.

Σε μια από αυτές τις φάσεις, μετά από την επίτευξη τριπόντου, ο Νικ προσπάθησε να βάλει στην εξίσωση και την εξέδρα, γυρίζοντας και κάνοντας χαρακτηριστικό νόημα ώστε το ΟΑΚΑ να πάρει… φωτιά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.