ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο μάνατζερ του Χουλτ τον πιέζει να καταθέσει προσφυγή!

Οι πράσινοι συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Χουλτ, για να τον πείσουν να μην καταθέσει προσφυγή.

Ο μάνατζερ του Χουλτ τον πιέζει να καταθέσει προσφυγή!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν οποιαδήποτε προσφυγή από κάποιον παίκτη της ομάδας, γι’ αυτό το λόγο λοιπόν πραγματοποιούν συνεχώς προσωπικές συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές.

Όπως αποκάλυψε προ ολίγου ο Τάσος Νικολογιάννης, μέσω του ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, οι άνθρωποι του τριφυλλιού συναντήθηκαν με τον Νίκλας Χουλτ για να πείσουν τον παίκτη να μην κάνει προσφυγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ,  έγινε ξεκάθαρο σήμερα ότι αυτός που πιέζει τον παίκτη να καταθέσει προσφυγή είναι ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.199 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης απαιτεί ένα ποσό 400.000 ευρώ με τους πράσινους να αναζητούν τρόπους να διακανονιστεί αυτή η οφειλή. Τουλάχιστον οι πράσινοι τον έπεισαν να μην καταθέσει σήμερα προσφυγή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...