ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ήττα και από τον Αθηναϊκό

Χωρίς νίκη συνεχίζει η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, αφού ηττήθηκε (79-50) από τον Αθηναϊκό στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος».

Ήττα και από τον Αθηναϊκό

Χωρίς νίκη παραμένει η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Οι «πράσινες» γνώρισαν ακόμα μια ήττα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος αυτή τη φορά από τον Αθηναϊκό και παραμένουν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενες από την αρχή του ματς, πήραν σημαντική διαφορά αυξάνοντάς την κατά διαστήματα για να φτάσουν στο άνετο (79-50). Από τον Παναθηναϊκό η μόνη που διακρίθηκε ήταν η Κατερίνα Τσινέκε που ολοκλήρωσε το ματς, με 16 πόντους. Για τον Αθηναϊκό μεταξύ άλλων διακρίθηκε και μια πρώην «πράσινη» η Αναστασία Σλούκα που πέτυχε 12 πόντους.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 11-18, 20-37, 30-61, 50-79

Παναθηναϊκός (Καντζιλιέρης): Κασδαγλή 11 (1), Τσινέκε 16 (2), Μουρίκη, Τσέτα, Κοίλια Π. 5, Κοίλια Ν., Μπρούλια, Γάτου, Ακρίβου 1, Εζέτζα 13, Κακούρη 2.

Αθηναϊκός (Καλογερόπουλος): Τζανετάτου 8, Στούπα 6 (2), Τραγούλια, Δορδοκίδη, Κόνιαλη 8 (2), Λιτλ 12 (18ριμπ.), Σλούκα 12 (4), Σουάν 23 (17ριμπ.), ΜακΚέι 10, Μπαλαμπάνη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...