Αναλυτικά οι δηλώσεις Ουζουνίδη:

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια και ήταν καλύτερη ομάδα. Θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα. Ήμασταν νευρικοί χωρίς αυτοπεποίθηση και πρωτοβουλίες. Ήμασταν πολύ λίγοι μέσα στο γήπεδο. Δεν κρυβόμαστε πίσω από τα προβλήματα, ξέρουμε την κατάσταση και το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν ότι όσο είναι εδώ πρέπει να είναι μέσα στο γήπεδο.

Αν δεν ρισκάρεις σαν παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ανεπίτρεπτο. Ήταν αναμενόμενο ότι θα ερχόταν κι αυτό το αποτέλεσμα. Η κατάσταση είναι οριακή εδώ και πολύ καιρό. Με όποιες συνέπειες και να υπάρχουν, αυτό το πλάνο που έχει μπει θα πρέπει να διατηρηθεί. Δυστυχώς κάποιοι ίσως να σκέφτονται περισσότερο τι θα γίνει. Κάποιοι δεν ρισκάρουν, υπάρχουν και προβλήματα και η εικόνα είναι αναμενόμενη. Με πολλές αλλαγές και εντελώς διαφορετική. Ο Πανιώνιος είναι πιο ομάδα και είναι φυσιολογικό που χάσαμε».

Για το κλίμα: «Πηγαίναμε οριακά. Σε κρατάνε τα αποτελέσματα, θα υπήρχε η αντίδραση σε αρνητικό αποτέλεσμα. Είναι λογικό να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο κόσμος δεν μπορεί να κάνει συνέχεια υπομονή. Αυτό το πλάνο που υπάρχει, δεν γίνεται να αλλάξει, αλλιώς δεν θα συνεχίσει η ομάδα. Πρέπει να μαζευτούμε και να βοηθήσουμε όλοι για να έχουμε μία συνέχεια. Είναι δύσκολα και το ξέρουμε. Αυτό δεν δικαιολογεί την κακή παρουσία στο γήπεδο. Δεν λέω ότι φταίνε οι ποδοσφαιριστές, αλλά να κάνεις τόσα πολλά λάθη δεν είναι φυσιολογικό για παίκτη του Παναθηναϊκού. Σήμερα δεν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για τον Μολέδο: «Ήταν δική του απόφαση να μην παίξει. Όταν ένας παίκτης λέει ότι δεν αισθάνεται καλά για να παίξει, δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω. Όταν δεν αισθάνεται καλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι».

Για τις αντοχές του: «Θα περιμένουμε να δούμε πως θα κινηθούν τα πάντα αγωνιστικά και οικονομικά. Πρέπει να τηρηθεί ένα πλάνο, αλλιώς δεν θα βγει. Πρέπει να φύγουν κάποιοι παίκτες. Δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε, αυτή είναι η κατάσταση».

Για τον Χουλτ: «Ο Χουλτ κάνει κανονικά προπονήσεις, δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε για κάτι. Είναι επαγγελματίες, δεν μπορούμε να τους πιέσουμε. Άρχισαν όλοι και σκέφτονται διαφορετικά. Ήταν φως φανάρι, θα ερχόταν ένα τέτοιο αποτέλεσμα, αλλά δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα».

Για το αν επηρεάσουν τα αρνητικά αποτελέσματα κάνει τους παίκτες να σκέφτονται παραπάνω τον Γενάρη: «Όσο είναι εδώ είναι παίκτες του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δίνουν παραπάνω πράγματα. Παραέγινε το κακό με τους παίκτες. Πέρσι ήταν μεγαλύτερο το χρονικό διάστημα που ήταν απλήρωτοι. Είναι παίκτες του Παναθηναϊκού».

Για τον Τσάβες κι αν υπάρχει μέλλον: «Δεν ξέρω τίποτα για τον Τσάβες. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα μεσοεπιθετικά. Έχουμε βάλει δέκα γκολ σε 13 αγώνες. Είναι φανερό το πρόβλημά μας. Μας λείπουν πολλοί παίκτες εκεί που θα θέλαμε. Ωραία τα προβλήματα, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, αλλά δεν είναι εικόνα ομάδας. Κι αν σε άλλα παιχνίδια παίρνω εγώ την ευθύνη, σήμερα δεν θα την πάρω εγώ την ευθύνη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS