ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτος ο Θανάσης: Βγήκε για σουτάκια μετά το ματς!

Διαβάστε λεπτομέρειες.

Απίστευτος ο Θανάσης: Βγήκε για σουτάκια μετά το ματς!

Η αναμέτρηση με τα Τρίκαλα τελείωσε πριν από λίγη ώρα, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί άνετα με 87-56 της ομάδας από τη Θεσσαλία, επιτυγχάνοντας την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Θα περίμενε κανείς ότι οι παίκτες των «πρασίνων» θα ακολουθούσαν την… πεπατημένη οδό μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ακολουθώντας τη διαδρομή ”αποδυτήρια – ντουζ – έξοδος”, κάτι που έπραξαν οι 11 από τους 12 του Πασκουάλ. Ποιος έλειπε; Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.

Ο 25χρονος φόργουορντ βγήκε ξανά στο παρκέ του, άδειου πλέον, ΟΑΚΑ, κάνοντας σουτάκια, δείχνοντας έτσι την πρόθεσή του να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι που, κατά γενική ομολογία, δεν είναι στα «ατου» του.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 36.800 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...