ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

Έφυγε «σκασμένος» από τη Λεωφόρο ο Ουζουνίδης

Τελευταίος και αρκετά νευριασμένος, αποχώρησε από τη Λεωφόρο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αρκετή ώρα μετά τη λήξη του ματς με τον Πανιώνιο.

Έφυγε «σκασμένος» από τη Λεωφόρο ο Ουζουνίδης

Η εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο έφερε έντονο προβληματισμό στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το αποτέλεσμα, αλλά και όσα το «συνόδευσαν», όπως η κακή εμφάνιση αλλά και το κλίμα που επικράτησε στις εξέδρες, οδήγησαν στην απογοήτευση του Εβρίτη τεχνικού, ο οποίος αναχώρησε από τη Λεωφόρο αρκετές ώρες μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ουζουνίδης έφυγε… τελευταίος από το «Απ. Νικολαΐδης», καθώς μετά το ματς και τη συνέντευξη Τύπου είχε πολύωρη σύσκεψη με τους συνεργάτες του (Μαραγκό, Γιάγκου, Διαμαντόπουλο), προκειμένου να βρεθεί μια λύση ώστε να αλλάξει το «τσιπάκι» της ομάδας.

Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa»
Δημάτος: «Σοβαρές πιθανότητες ο Κυπελλούχος να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa» 1.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κύριο γεγονός είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός των «πρασίνων» θεωρούσε ότι παρά τα όποια προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο σύλλογος, υπήρχε κλίμα ενότητας, ωστόσο όσα είδε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου τον προβλημάτισαν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.