ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Αρνείται να επιστρέψει ο Τσάβες, τελειώνει από τον Παναθηναϊκό

Ο 26χρονος Αργεντινός φορ παραμένει στην Αργεντινή και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λυθεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Αρνείται να επιστρέψει ο Τσάβες, τελειώνει από τον Παναθηναϊκό

Αρκετά δύσκολο έως… απίθανο το να δούμε ξανά τον Αντρές Τσάβες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο 26χρονος επιθετικός κοντεύει τις 10 ημέρες παραμονής στην Αργεντινή, όπου και μετέβη την περασμένη Κυριακή για να εξεταστεί και εμφανίζεται… ανένδοτος στο ζήτημα της επιστροφής του στην Ελλάδα, γεγονός που δεν αφήνει άλλα περιθώρια στους «πράσινους».

Παρά τις πιέσεις από τον μάνατζέρ του αλλά και από τη Μπόκα, ο Τσάβες δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να έχει γνωστοποιήσει στην πλευρά του 26χρονου ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για τη διακοπή του συμβολαίου του, εάν δεν αλλάξει κάτι άμεσα.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 78.743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...