ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Παίρνει άμεσα μέτρα ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ενοχλημένος από ορισμένα ζητήματα εντός ομάδας και ετοιμάζεται να αναλάβει δράση για την αφύπνιση των παικτών του.

Παίρνει άμεσα μέτρα ο Ουζουνίδης

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν και συνολικά επί εποχής Ουζουνίδη στην εν λόγω διοργάνωση, με τον Πανιώνιο να περνά από τη Λεωφόρο (1-0).

Η εικόνα του «τριφυλλιού» δυσαρέστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος έπειτα από τις συζητήσεις που είχε με τους συνεργάτες του μετά τη λήξη του ματς, αποφάσισε να βγει εκ νέου μπροστά και να λάβει μέτρα για την αλλαγή του σκηνικού.

Ο Εβρίτης τεχνικός έχει δει τον τελευταίο καιρό κάποια πράγματα τα οποία τον έχουν ενοχλήσει, με το κύριο να αφορά τη στάση ορισμένων παικτών οι οποίοι δεν δίνουν το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων τους στον αγωνιστικό χώρο, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν και εκείνοι που ενώ έχουν λάβει το «πράσινο φως» από ιατρικό επιτελείο, δεν νιώθουν έτοιμοι να αγωνιστούν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.117 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Ουζουνίδης θα λάμβανε αρκετά σκληρά μέτρα, θέτοντας ορισμένους εκτός ομάδας, όμως αναμένεται να δράσει διαφορετικά, πραγματοποιώντας επαφές με όλους τους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να τους «ξυπνήσει» και να καταλάβει το τι συμβαίνει.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», το ρεπό της Τρίτης το οποίο ανακλήθηκε δεν εντάσσεται στον κύκλο της «τιμωρίας» για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά για ένα ζήτημα που θα γίνει γνωστό σήμερα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...