ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Θύρα 13: Στήριξη και αποθέωση στο Βραχάτι (vid)

Δείτε σε βίντεο την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς, παρά την ήττα από τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι, η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Θύρα 13: Στήριξη και αποθέωση στο Βραχάτι (vid)

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχασε στη χθεσινή αναμέτρηση από τον Παμβοχαϊκό, όμως γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο κλειστό της Βόχας.

Περίπου 300 οπαδοί των «πρασίνων» αποθέωσαν την ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα, αφού βλέπουν πως παρά τα οικονομικά και όχι μόνο προβλήματα που υπάρχουν στον Ερασιτέχνη, δεν εμποδίζουν το τμήμα να στέκεται με αξιοπρέπεια όπου και αν αγωνίζεται.

Έτσι, μετά το φινάλε της αναμέτρησης όλοι οι παίκτες και το τεχνικό τιμ, πήγαν στην εξέδρα που είχαν τοποθετηθεί οι οπαδοί της ομάδας και αφού γνώρισαν την αποθέωση, τους χειροκρότησαν και ζήτησαν και ανάλογη στήριξη και στα επόμενα ματς.

Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε  άνθρωπο του Τριφυλλιού!
Μερική εκκένωση στο «Μ. Μερκούρη» μετά από ρήψη αντικειμένου που χτύπησε άνθρωπο του Τριφυλλιού! 522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε το βίντεο…

Ραντεβού το Σάββατο στο Μετς!☘️🏐 #Panathinaikos #Volleyball #ThankYouFans

A post shared by Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.