ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Λεκαβίτσιους: «Περίμενα πως και πως το ματς με τη Ζαλγκίρις»

Για την αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα του και τις ιδιαιτερότητες αυτής, μίλησε ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Λεκαβίτσιους: «Περίμενα πως και πως το ματς με τη Ζαλγκίρις»

Ο Λιθουανός γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods, μιλώντας στο Euroleague Greece για την αναμέτρηση κόντρα στη Ζαλγκίρις, τόνισε πως περίμενε καιρό αυτή την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στον πρώην προπονητή του, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ κατέληξε λέγοντας πως περιμένει χειροκρότημα από τους φιλάθλους της πρώην ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του: «Περίμενα πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι και σίγουρα θα είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Οι φίλαθλοι με αγαπούν εκεί και πιστεύω ότι θα υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα για μένα. Σίγουρα θα συναντήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου και περιμένω πώς και πώς αυτήν την μέρα».

Για την υποδοχή που περιμένει από τον κόσμο και την πρώην ομάδα του: «Εντάξει δεν πιστεύω ότι οι δικοί μου θα μου ετοιμάσουν κάποια ιδιαίτερη υποδοχή. Άλλωστε στην Αθήνα βρίσκομαι μόνο λίγους μήνες οπότε δεν περιμένω κάτι. Από εκεί και πέρα οι φίλοι της Ζάλγκιρις ελπίζω να χαρούν που θα με δουν και ελπίζω να με χειροκροτήσουν».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.844 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την οικογένεια και τους φίλους του που θα δει στο Κάουνας: «Μου λείπουν σίγουρα οι φίλοι μου και η οικογένειά μου από την Λιθουανία, αλλά η ζωή στην Αθήνα είναι πολύ καλή. Οπότε δεν μου λείπει κάτι άλλο…».

Για τους πρώην συμπαίκτες του και αν μίλησε με κάποιους: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε μιλήσει ιδιαίτερα για το παιχνίδι, αλλά σίγουρα θα τα πούμε πριν από το ματς. Ακόμα δεν έχουν βάλει κάποιο στοίχημα, αλλά μιας και μου το είπες, είναι μια πολύ καλή ιδέα».

Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το «19» που επέλεξε να φοράει για χάρη του στον ΠΑΟ: «Είναι πολύ ιδιαίτερο που παίζω με το νούμερο του Σάρας στον Παναθηναϊκό. Ήταν το νούμερό του και σημαίνει πολλά για μένα. Πριν υπογράψω μου είπε ότι είναι ένα εξαιρετικό μέρος να παίξω μπάσκετ, η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική η ομάδα είναι καλή, με είχε προετοιμάσει καταλλήλως»!

Για τον τρόπο που θα προσπαθήσει να τον αντιμετωπίσει και να τον εξουδετερώσει ο πρώην προπονητής του: «Σίγουρα ο Σάρας ξέρει τις δυνατότητές μου και τις αδυναμίες μου και θα είναι προετοιμασμένος για μένα. Βέβαια δεν είμαι από τις βασικές μονάδες στην ομάδα και δεν παίζω πολύ, οπότε θα δούμε τι θα γίνει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.