ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντίνου: «Άν προηγηθεί ο ΠΑΟ θα υπάρξει γκρίνια στην Τούμπα»

Για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, μίλησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο Ρ/Σ Metropolis.

Κωνσταντίνου: «Άν προηγηθεί ο ΠΑΟ θα υπάρξει γκρίνια στην Τούμπα»

Στα προβλήματα που ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα τον Παναθηναϊκό, στάθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ενώ μίλησε και για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην παρουσία των οπαδών του δικεφάλου για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Metropolis FM:

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και εάν θα επηρεάσουν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Όπως επηρεάζουν όλα τα ντέρμπι έτσι θα επηρεάσουν και αυτό. Σε παιχνίδια τέτοιου βαθμού δε υπάρχουν άλλα προβλήματα εκτός από τα αγωνιστικά τα οποία λύνονται μέσα στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Ο Παναθηναϊκός βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχει μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει ώστε να απαλύνει την ήττα από τον Πανιώνιο αλλά και επειδή παίζει μέσα στην Τούμπα με μια καλή ομάδα. Μη ξεχνάτε όμως ότι και ο ΠΑΟΚ είχε τα δικά του θέματα πριν την νίκη στην Ξάνθη. Είχε τη γκρίνια του κόσμου, των προπονητών, των μεγαλομετόχων, μπορεί να μην είχε το οικονομικό αλλά υπήρχε γκρίνια. Ο Παναθηναϊκός βλέπει το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα ανέβει για να πάρει ό,τι μπορέσει. Μη ξεχνάτε ότι και πέρυσι ερχόταν στην Τούμπα με κομμένα τα φτερά και κακή ψυχολογία και κέρδισε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα καλό πρωτάθλημα. Οι μικρές ομάδες έχουν ανέβει, υπάρχει ο Παναθηναϊκός που δεν είναι μέσα στους έξι πρώτους αλλά έχει άλλους στόχους και θα προσπαθήσει να τους αξιοποιήσει. Οι τρεις μεγάλοι έχουν το καλύτερο ρόστερ και κόσμο να τους ακολουθεί θα διεκδικήσουν με τους ίδιους όρους το πρωτάθλημα. Ο καλύτερος και πιο τυχερός θα το πάρει. Είναι πολύ νωρίς να κάνεις συγκρίσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει φοβερά σκαμπανεβάσματα».

Για το εάν ήθελε την Τούμπα άδεια: «Δεν νομίζω. Σαφώς και όχι. Μήπως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι καλοί μόνο με τον κόσμο; Ο αγωνιστικός χώρος παίζει ρόλο όχι η κερκίδα. Ο κόσμος μπορεί να λειτουργήσει και μπούμερανγκ. Εάν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός θα υπάρχει γκρίνια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.