ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τους άφησε όλους άφωνους ο Σάρας μ’αυτα που είπε για τον Παναθηναϊκό!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον προπονητή της Ζαλγκίρις!

Τους άφησε όλους άφωνους ο Σάρας μ'αυτα που είπε για τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ζαλγκίρις:

«Φυσικά και είμαι χαρούμενος που νικήσαμε την ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρωλίγκα, τους τελευταίους δύο μήνες. Τα καταφέραμε, δίνοντας μεγάλη μάχη, ενώ από την άλλη οι παίκτες μας κέρδισαν περισσότερη εμπειρία και πίστεψαν στο πλάνο. Πιστεύω ότι βασικό ρόλο έπαιξε η δύναμη. Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά, χάσαμε λέι απ και κάναμε λάθη. Ενδεχομένως η ζώνη τους 3-2 να μας χάλασε τον ρυθμό.

Στη συνέχεια, προσαρμοστήκαμε και ήμασταν καλύτεροι. Αλλά, είδαμε ότι η Ζαλγκίρις ήταν έτοιμη να παλέψει και για μένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Μπορεί και χάσεις έτσι, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Ό,τι έγινε στο παρελθόν, πέρυσι ή πριν από δύο εβδομάδες, δεν έχει καμία σημασία. Κάθε παιχνίδι είναι μία νέα ιστορία. Δεν πιστεύω στα στατιστικά από πριν ή τέτοια πράγματα. Σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να μπαίνεις και να είσαι έτοιμος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.