ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτό είναι το έγγραφο διακανονισμού της ΠΑΕ στους παίκτες

Δείτε το έγγραφο που πήραν στα χέρια τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού, για τον διακανονισμό του Νοεμβρίου.

Αυτό είναι το έγγραφο διακανονισμού της ΠΑΕ στους παίκτες

Σύμφωνα με το σημερινό «Εθνοσπορ»  τα συγκεκριμένα έγγραφα φέρουν την υπογραφή του διευθύνοντα συμβούλου και α’ αντιπροέδρου, Στράτου Σωπήλη.

Αναλυτικά ο κάθε διακανονισμός γράφει:

-Εχει ως ημερομηνία έναρξης την 30η Νοεμβρίου, ήτοι την τελευταία μέρα που μπορούσε να πληρώσει ο Παναθηναϊκός τους παίκτες, προτού αποκτήσουν δικαίωμα προσφυγής.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Ενημερώνει πως ο Παναθηναϊκός είναι εν αναμονή είσπραξης την 31η Ιανουαρίου 2018, του ποσού των 725.000 ευρώ απ’ τη μεταγραφή του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

-Επισημαίνει πως το 40% του οφειλόμενου ποσού, καταβλήθηκε στους παίκτες την Τρίτη (5/12) και το υπόλοιπο 60% θα εξοφληθεί δύο μέρες μετά την είσπραξη της δόσης του Μπεργκ (2/2/2018). Εν ολίγοις, όποιος παίκτης υπογράψει τον διακανονισμό, βάζει “πλάτη” στο αίτημα της διοίκησης και δεν θα έχει δικαίωμα προσφυγής έως το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα να “ελέγξει” η ίδια το ρόστερ και τις πωλήσεις που θα κάνει.

Το κείμενο του διακανονισμού, αναφέρει τα εξής: “Αυτό το ιδιωτικό συμφωνητικό υπογράφεται σήμερα, Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017, στο Κορωπί, ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός (εφεξής αναφερόμενη ως “Η ομάδα”) και τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή… (εφεξής αναφερόμενος ως “Ο Παίκτης”).

Α) Η Ομάδα οφείλει στον Παίκτη το ποσό των… ευρώ ως δόση του επαγγελματικού συμβολαίου που υπεγράφη στις….

Β) Η Ομάδα και η Αλ Αΐν FC υπέγραψαν στις 27/6/2017 μία συμφωνία αναφορικά με τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκους Μπεργκ (εφεξής “Συμφωνία μεταγραφής”), σύμφωνα με το Αρθρο 4.2, με την οποία η Ομάδα θα πρέπει να λάβει απ’ την Αλ Αΐν, το ποσό των επτακοσίων είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ (725.000 €) στις 31.01.2018 (εφεξής αναφερόμενη ως η “Απαίτηση”). Τα ακόλουθα συμφωνούνται από κοινού:

1.Η Ομάδα και ο Παίκτης συμφωνούν ότι ο Παίκτης θα λάβει το οφειλόμενο ποσό ως εξής:

α) Το ποσό που αντιστοιχεί στο 40% μέχρι τις 5/12/2017.

β) Το υπόλοιπο 60% μέσα σε 2 μέρες από την ημέρα πληρωμής της “Απαίτησης” (σ.σ. δόση Μπεργκ) προς την ομάδα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...