ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πίεση σε Τσάβες να γυρίσει!

Ο ατζέντης του Αργεντινού τον πιέζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και αναμένεται απόψε δεύτερη συνάντηση για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Πίεση σε Τσάβες να γυρίσει!

Ο Αντρέ Τσάβες εδώ και αρκετές μέρες λείπει στην πατρίδα του, χωρίς φυσικά να πάρει την άδεια των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.  Άνθρωποι του τριφυλλιού ήρθαν σε επαφή χθες με τον μάναντζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως ανέφερε είναι αντίθετος με την κίνηση του ποδοσφαιριστή του να φύγει για την πατρίδα του χωρίς την άδεια της ομάδας του.

Ο ατζεντης του Αργεντινού, μετά τη συνάντηση που είχε μαζί του, πιέζει τον πελάτη του να επιστρέψει στη χώρα μας και τον Παναθηναϊκό, αλλά ο πρώην επιθετικός της Μπόκα δεν φαινεται διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο.

Απόψε, θα γίνει μια νέα συνάντηση του Τσάβες με τον Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο, που είναι στην Αργεντινή για το θέμα, και εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.495 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.