«Βόμβα» με Βέμερ στον ΠΑΟ

Panathinaikos24 Team
07.12.2017 | 18:02
«Βόμβα» με Βέμερ στον ΠΑΟ | Panathinaikos24.gr

Την επιβολή ποινών που φτάνουν μέχρι και αφαίρεση βαθμών, ζητά ο Γενς Βέμερ.

«Βουνό» τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, αφού το ένα μετά το άλλο έρχονται στην επιφάνεια.

Ο Γενς Βέμερ ζητά μετά από αίτηση που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, την επιβολή ποινών και κυρώσεων προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να πρέπει άμεσα να έρθουν σε συμφωνία με τον 32χρονο Γερμανό, καθώς υπάρχει η απειλή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Συγκεκριμένα, στις 27 Σεπτεμβρίου η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών δικαίωσε τον Γενς Βέμερ και υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να του δώσει το ποσό των 497.822,156€. Οι «πράσινοι» ωστόσο δεν έκαναν έφεση κατά της απόφασης και αφού πέρασαν 66 ημέρες από την προθεσμία για συμβιβασμό ή εξόφληση, ο ποδοσφαιριστής ζητά την επιβολή των ποινών.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σε λίγες ημέρες και αν στο «τριφύλλι» δεν τρέξουν τις διαδικασίες για να τα βρουν με τον Βέμερ, τότε θα τους επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Ωστόσο από την πλευρά του «τριφυλλιού» αισιοδοξούν ότι ο Γερμανός θα δεχθεί το διακανονισμό σε δόσεις που θα του προτείνουν και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν συνεπείς, καθώς ο Βέμερ είναι η τρίτη περίπτωση ποδοσφαιριστή που απειλεί τόσο σοβαρά την ομάδα, μετά τους Ταυλαρίδη και Τελάντερ.