ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ζητά αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

Ο Γκανέζος μέσος φέρεται να έχει αιτηθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο την αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό για τα οφειλόμενα του συλλόγου προς εκείνον. Δείτε το ποσό που αξιώνει.

Ζητά αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό ο Εσιέν

Έτοιμος να «τραβήξει» στα «άκρα» το θέμα της οφειλής που έχει ο Παναθηναϊκός προς εκείνον, είναι ο Μίκαελ Εσιέν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport».

Ο Γκανέζος μέσος φέρεται να έχει κάνει αίτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ζητώντας αφαίρεση βαθμών από τον Παναθηναϊκό, ως ποινή για τη μη έγκαιρη καταβολή της δόσης από μεριάς «πρασίνων».

Το Δικαστήριο είχε αποφασίσει ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να καταβάλλει στον Εσιέν το ποσό των 365.139 ευρώ σε 10 δόσεις των 36.513 ευρώ, από την πρώτη Οκτώβρη του 2017.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» οφείλουν δύο δόσεις (73.028 ευρώ) στον πρώην ποδοσφαιριστή τους και εκείνος με τη σειρά του, μέσω της πληρεξουσίου του, ζητά την επιβολή της ποινής που προαναφέρθηκε.

«Να ενεργοποιηθεί κατά της αντιδίκου ΠΑΕ η ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου αναφορικά με το ληξιπρόθεσμο και απαιτητό ποσό των 73.027,88 ευρώ πλέον νόμιμων τόκων από την επόμενη της δήλης ημέρας καταβολής εκάστης δόσης, άλλως από την επίδοση της παρούσας και μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μου», ζητά ο Γκανέζος μέσω της κας Σουλούκου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.