ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (17:00, Panathinaikos24 LIVE)

Θέλει το comeback και τη συνέχεια στο σερί

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ αφήνει πίσω της την ήττα στο Κάουνας και θέλει την επαναφορά στις νίκες, μέσω «διπλού» στη Θεσσαλονίκη και την έδρα του Άρη, έχοντας πάντα στο μυαλό του το σερί στην Basket League αλλά και την Αρμάνι Μιλάνο.

Θέλει το comeback και τη συνέχεια στο σερί

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται και ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, που αντιμετωπίζει σήμερα (17:00) τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι παίκτες του Πασκουάλ θέλουν να αποδείξουν ότι η ήττα στο Κάουνας ήταν απλά ένα μικρό -πλην δυσάρεστο- διάλειμμα στην περίοδο φόρμας που διάγουν από τις αρχές Νοεμβρίου, επιστρέφοντας στις νίκες, μέσω Θεσσαλονίκης.

Αφ’ ενός, οι «πράσινοι» θέλουν να διευρύνουν το σερί τους στο πρωτάθλημα, αναζητώντας την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους στη Basket League και αφ’ ετέρου, ψάχνουν μια δυναμική παρουσία εν όψει των δύο επικείμενων εντός έδρας αναμετρήσεων με Αρμάνι (15/12) και Μακάμπι (19/12) στην Ευρωλίγκα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...