ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ούτε μία καθαρή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Κάτω από τη βάση επιθετικά ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πασχαλάκη.

Ούτε μία καθαρή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχοντας αρκετά προβλήματα, κυρίως στην επιθετική του γραμμή, καθώς ο «σκασμένος» Μολίνς τέθηκε νοκ άουτ την τελευταία στιγμή, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, με τον Λουτσιάνο να είναι εδώ και καιρό τραυματίας, ενώ ο Τσάβες πήρε εισιτήριο δίχως… επιστροφή για την Αργεντινή.

Οι συνθήκες έφεραν τον Άλτμαν στην κορυφή της επίθεσης, σε ρόλο «ψευτοεννιαριού» και παρά την όποια διάθεσή του, αλλά και την αντίστοιχη του Βιγιαφάνιες (ο πιο κινητικός του Παναθηναϊκού στο ματς), οι «πράσινοι» δεν πάτησαν ούτε μια φορά με αξιώσεις στην εστία του Πασχαλάκη.

Πλην δύο προσπαθειών του Βιγιαφάνιες, μια σε κάθε ημίχρονο, από απόσταση, το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποια «καθαρή» φάση μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.