ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 70-88

Μαγικός Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη!

Με σούπερ εμφάνιση ο Παναθηναϊκός, με μπροστάρη τον Νίκο Καλάθη (18 πόντους) επικράτησε με 70-88 του Άρη, πετυχαίνοντας την 8η νίκη του στη Basket League, δείχνοντας έτοιμος για την Αρμάνι (15/12).

Μαγικός Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη!

Το ματς

Οι δύο ομάδες ήταν άστοχες στο πρώτο λεπτό του αγώνα με το σκορ να είναι στο 0-0. Με δύο στα δύο τρίποντα από τον Νικ Καλάθη οι πράσινοι πήραν προβάδισμα με 6-2 όμως ο Άρης αντέδρασε και σερί 4-0 έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Σίνγκλετον με τρίποντο έκανε το 6-9 και έδωσε αέρα τριών πόντων στον Παναθηναϊκό. Στα πρώτα 5 λεπτά του αγώνα οι πράσινοι είχαν πετύχει πόντους μόνο από τη γραμμή των 6,75.

Πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος είχε πετύχει τους 8 από τους 11 πόντους του τριφυλλιού. Ο Άρης ήταν κοντά στο σκορ σ’ αυτό το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό να τρέχει ένα σερί 5-0 και στέλνει την στο +9 και το σκορ να είναι στο 17-26, μετά από τα πρώτα δύο λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα στο σερί του Παναθηναϊκού και με σερί 4-0 έκαναν το 21-26.

Πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι πράσινοι είχαν την διαφορά στους 7 με 9 πόντους αλλά ο Άρης δεν τους άφηνε να την αυξήσουν σε διψήφιο νούμερο. Πολύ καλή παρουσία σ’ αυτό το δεύτερο δεκάλεπτο είχε και ο Ίαν Βουγιούκας που είχε φτάσει στους 7 πόντους 3 λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το εύκολο λέι-απ του Νικ Καλάθη έστειλε την διαφορά για πρώτη φορά στους 10 πόντους για το τριφύλλι.

Με τρομερό επιθετικό κρεσέντο οι πράσινοι πέτυχαν 27 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο με το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 32-48.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε δυνατά και με επιμέρους σκορ 10-4 μείωσε κάπως την διαφορά στους 10 πόντους από τους 16 που ήταν η διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι πράσινοι με νέα τρίποντη βόμβα του Ρίβερς έστειλαν την διαφορά στους 16 πόντους τρία λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Βέβαια ο Άρης κατάφερε να κρατήσει πολύ χαμηλά στο σκορ τον Παναθηναϊκό στο σημείο εκείνο μιας και οι πράσινοι 3 λεπτά πριν το τέλος είχαν πετύχει 12 πόντους.

Το τριφύλλι με επιθετικό κρεσέντο στο τελευταίο τρίλεπτο και με τον Καλάθη να έχει φτάσει τους 18 πόντους βρέθηκαν στο +15 (τελος τρίτου δεκαλέπτου  49-64).

Το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μιας και οι πράσινοι είχαν εξασφαλίσει τη νίκη. Έτσι οι πράσινοι έφτασαν σε μία εύκολη νίκη με 70-88!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE