ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεοδωρόπουλος: «Μην δημιουργούνται προσδοκίες – Όχι τόσος θόρυβος»

Τι δήλωσε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος στους εκπροσώπους Τύπου κατά την έξοδό του από το Χίλτον.

Θεοδωρόπουλος: «Μην δημιουργούνται προσδοκίες - Όχι τόσος θόρυβος»

Χαμηλούς τόνους θέλησε να κρατήσει ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε στους εκπροσώπους Τύπου που βρέθηκαν στο Χίλτον, μετά τη συνάντηση με τους παλαίμαχους.

Όπως, ανέφερε, δημιουργήθηκε αρκετός «θόρυβος» γύρω από τη συνάντηση αυτή, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να δημιουργούνται προσδοκίες για κάποια μαγική λύση.

Πάντως, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος αναμένεται να συναντηθεί εκ νέου με τους παλαιμάχους στο άμεσο μέλλον, το οποίο τοποθετείται στο επόμενο δεκαήμερο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.467 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

«Κακώς έχει γίνει τόσος θόρυβος γύρω απ΄ αυτή τη συνάντηση. Κάναμε αυτή τη συνάντηση για ανταλλαγή απόψεων γύρω από τον Παναθηναϊκό και  δεν πρέπει να δημιουργούνται προσδοκίες στον κόσμο ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τόσος θόρυβος και να απασχοληθείτε όλοι εσείς εδώ σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.