ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αυτό είναι το πλάνο Θεοδωρόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας το ραντεβού του Θεοδωρόπουλου με τους παλαιμάχους - Διαβάστε στο panathinaikos24.gr και το ρεπορτάζ του Διονύση Δεσύλλα, τι έχει στο μυαλό του ο mr. chipita και ποιους περιμένει στη σημερινή συνάντηση.

Αυτό είναι το πλάνο Θεοδωρόπουλου για τον Παναθηναϊκό

Ο mr. chipita έχει εκφάσει ενδιαφέρον για οικονομική βοήθεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σήμερα στις 2 το μεσημέρι, θα συναντηθεί τόσο με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, με τον οποίο έχει μιλήσει πριν από περίπου 20 μέρες, όσο και με παλαιμάχους από κάθε γενιά, παλαιότερη και νεότερη.

Το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι να βάλει κάποια χρήματα στην ΠΑΕ, προκειμένου να βγει η χρονιά και παράλληλα να συνδράμει και ο κόσμος με σκοπό την εξυγίανση της ομάδας και την αλλαγή σελίδας.

Σκοπός του mr. chipita είναι, εκτός των άλλων, να αποτελέσει τον εγγυητή  ενός σχεδίου για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Ο ίδιος θα βάλει λεφτά, αλλά θέλει να αποτελέσει και τον… εμπνευστή, ώστε – κυρίως- επιφανείς Παναθηναϊκοί και όχι μόνο να ενεργοποιηθούν και αυτοί με τη σειρά τους και να συνδράμουν.  Με το καλό του όνομα στην αγορά, θέλει να αποτελέσει την αξιοπιστία, ώστε άνθρωποι που ενδιαφέρονται και έχουν, φυσικά, τη δυνατότητα να βοηθήσουν κι αυτοί στις δύσκολες μέρες που περνάει ο σύλλογος.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σκοπός, αρχικά, είναι να βγει η χρονιά, χωρίς περισσότερα προβλήματα, κάτι που θα γίνει με οικονομική βοήθεια από την πλευρά του, αλλά και απο άλλους. Μένει να δούμε αν στις προθέσεις του ανθρώπου που ούτως ή άλλως έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ, είναι και η παρουσία για επόμενες σεζόν όχι για να διοικήσει, αλλά για να αποτελεί βασικό χρηματοδότη και όπως είπαμε τον εγγυητή για να μπουν κεφάλαια και από άλλες πηγές στην ΠΑΕ.

Παρόντες στο ραντεβού θα είναι τρεις συνεργάτες του κ. Θεοδωρόπουλου, αλλά και παλαίμαχοι όπως οι Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Γιώργος Καραγκούνης, ίσως Δημήτρης Σαραβάκος και άλλοι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...