ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θεοδωρόπουλος: «Αν δεν μαζευτούν 15 εκατομμύρια, θα επιστρέψουμε τα λεφτά στον κόσμο»

Τι έδειξε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος μέσω της πρότασης που έκανε στη συνάντηση με τους παλαίμαχους.

Θεοδωρόπουλος: «Αν δεν μαζευτούν 15 εκατομμύρια, θα επιστρέψουμε τα λεφτά στον κόσμο»

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε μια πρώτη επαφή με τους παλαίμαχους του συλλόγου, την οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ως «ραντεβού ανταλλαγής απόψεων», συνιστώντας παράλληλα να κρατηθεί «χαμηλά» η «μπάλα», καθώς τα πράγματα βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο.

Το πλάνο του «Mr Chipita» περιλαμβάνει τη βοήθεια τεσσάρων συμπαικτών, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι η κινητήρια δύναμη της όλης προσπάθειας, με τις επόμενες συναντήσεις να οριοθετούν και τον τρόπο με τον οποίο θα «τρέξει» η υπόθεση.

Πάντως, αυτό που προκύπτει από τη σημερινή ιστορία, είναι ότι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος εμφανίστηκε ξεκάθαρος όσον αφορά τις προθέσεις του, τονίζοντας ότι δεν θα στηρίξει μόνος του τον σύλλογο, θέλοντας να τηρήσει ανάλογη στάση απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τη στιγμή που, όπως προκύπτει, ο Θεοδωρόπουλος, ως μπροστάρης αυτής της προσπάθειας, θα ζητήσει τη συνδρομή των οπαδών του συλλόγου, μέσω της πρότασης που έκανε: «300.000 Παναθηναϊκοί δίνουν 50 ευρώ έκαστος για να σωθεί η χρονιά», τονίζοντας ωστόσο ότι εάν εν τέλει τα χρήματα αυτά δεν συγκεντρωθούν, τότε θα επιστραφούν πίσω στους καταθέτες.

Η πρόταση αυτή έτυχε αποδοχής από τους παρευρισκόμενους στην συνάντηση και έδειξε με σαφή τρόπο τις προθέσεις Θεοδωρόπουλου, ο οποίος φαίνεται ότι ποντάρει αρκετά στη βοήθεια του κόσμου αλλά και των παλαιμάχων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.