ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΛΑΝΤΕΡ

Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας λόγω Τελάντερ – Το προσπαθούν στην ΠΑΕ

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δανού, η υπόθεσή του θα εκδικαστεί κανονικά σήμερα, γεγονός που οδηγεί τον Παναθηναϊκό ολοταχώς προς την ποινή αφαίρεσης βαθμών.

Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας λόγω Τελάντερ - Το προσπαθούν στην ΠΑΕ

Δύσκολα φαίνεται πως είναι τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, όσον αφορά την την εκδίκαση την υπόθεση Τελάντερ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94.6, ο δικηγόρος του Δανού ποδοσφαιριστή ανέφερε ότι, εκτός απροόπτου, η υπόθεση Τελάντερ θα εκδικαστεί κανονικά σήμερα, γεγονός που δυσχεραίνει τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για μια αίσια κατάληξη.

Το δικαστήριο θα λάβει, πιθανότατα, απόφαση υπέρ του Τελάντερ, ορίζοντας ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από τους «πράσινους» οι οποίοι οφείλουν το ποσό των 34.000 στον Δανό, ως υπόλοιπο της συμφωνηθείσας δόσης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα πετύχουν νέο διακανονισμό εντός της ημέρας με την πλευρά Τελάντερ, ούτως ώστε να αποφύγουν την εκδίκαση της υπόθεσης και την τιμωρία. Παράλληλα, είναι πιθανή η παρουσία του Δανού αμυντικού στη Ζυρίχη, εκεί όπου βρίσκονται άνθρωποι του Παναθηναϊκού για τα ραντεβού με τους πιστωτές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...