ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νέος χορηγός για τον Ερασιτέχνη (pic)

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε νέα συνεργασία με χορηγό που θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Νέος χορηγός για τον Ερασιτέχνη (pic)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει τη συνεργασία του με την PURE® Energy Getränke e.K., παραγωγό εταιρεία του ενεργειακού ποτού Pure Energy Drink, που χορηγεί την ομάδα Bόλεϊ Ανδρών του Συλλόγου μας για τη σεζόν 2017-2018.

Το Pure Crystal Drink δροσιστικό, αναζωογονητικό, ελαφρύ με μοναδική γεύση απευθύνεται σε όλους αυτούς όπου θέλουν να αποκτήσουν ενέργεια με τον πιο υγιεινό τρόπο. Απαλλαγμένο από όλα τα ζωικά πρόσθετα, χρωστικές ουσίες και ζελατίνη, είναι ο πιο άμεσος τρόπος για να πάρει ο οργανισμός όλη την ενέργεια όπου χρειάζεται. Με βασικά συστατικά μεταλλικό νερό από πηγές των Αυστριακών Άλπεων, καθαρή ζάχαρη και εφοδιασμένο με βιταμίνες Β, με ελάχιστες θερμίδες, δηλαδή μόνο 44 θερμίδες ανά 100ml, έτοιμο διεγείρει τον ενεργειακό μεταβολισμό καθώς και την ψυχική απόδοση και ταυτόχρονα να ελαχιστοποιήσει την κούραση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.