ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ (21:15, PANATHINAIKOS24 LIVE)

Φορά… κοστούμι και πάει για την όγδοη νίκη

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε το βράδυ την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ και ψάχνει την όγδοη νίκη του στη Euroleague, η οποία θα τον ανεβάσει περαιτέρω στον βαθμολογικό πίνακα.

Φορά... κοστούμι και πάει για την όγδοη νίκη

Απόψε φόρα τα καλά σου και γι’ Αρμάνι (Μιλάνο) ετοιμάσου Παναθηναϊκέ…

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ υποδέχεται τους Ιταλούς και θέλει να αφήσει πίσω της ό,τι έγινε στο Κάουνας και να αποδείξει ότι η ήττα από τη Ζαλγκίρις ήταν απλά μια κακή «παρένθεση» στην ανοδική πορεία που ακολουθεί από τον Νοέμβριο.

Το ματς με την Αρμάνι είναι το πρώτο από τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσουν οι «πράσινοι» πριν εκπνεύσει το 2017 και ο μοναδικός στόχος είναι η νίκη, η οποία θα τους βάλει εκ νέου σε… υψηλότερη «τροχιά» και θα ισχυροποιήσει τη θέση τους στα ψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 41.064 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ο Πασκουάλ. Από την άλλη μεριά, η Αρμάνι ταξίδεψε στην Αθήνα δίχως τους Γκάουντλοκ και Γιανγκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...