ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρωτοβουλία με νόημα από τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού

Διαβάστε αναλυτικά για την κίνηση των αρχηγών της ομάδας, την οποία ακολούθησαν και οι υπόλοιποι.

Πρωτοβουλία με νόημα από τους αρχηγούς του Παναθηναϊκού

Στον Παναθηναϊκό, η δυσχερής κατάσταση στο οικονομικό σκέλος «προσπαθεί» να επηρεάσει και το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους ποδοσφαιριστές του να διατηρούν ακόμη τις αντιστάσεις τους.

Την Πέμπτη, οι αρχηγοί του «τριφυλλιού» πήραν την πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουν γεύμα σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, ούτως ώστε να επέλθει η σύσφιξη στις σχέσεις των παικτών αλλά και η βελτίωση του κλίματος εντός ομάδος.

Οι «πράσινοι» γευμάτισαν σε αρκετά καλό κλίμα, με τους ποδοσφαιριστές να αναλύουν διάφορα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και εν συνέπεια εκείνους.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.420 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάντως, η κίνηση των αρχηγών μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στο ρόστερ του «τριφυλλιού», σε μια αρκετά δύσκολη συγκυρία για τον σύλλογο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.