Ποδόσφαιρο

Που «ποντάρει» ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση Μολέντο

Ο Ροντρίγκο Μολέντο έχει προσελκύσει τα «βλέμματα» αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό. Ποιος ο στόχος του Παναθηναϊκού.

Η δυσχερής οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός αναγκάζει να βγει μπροστά το πλάνο των πωλήσεων, με τους «πράσινους» να αναμένουν προτάσεις για ορισμένους ποδοσφαιριστές πρώτης γραμμής στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ούτως ώστε να βάλουν χρήματα στα ταμεία τους.

Στο «τριφύλλι» φαίνεται ότι «ποντάρουν» στην περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από την Τουρκία, με την Οσμάνλισπορ να στέλνει άνθρωπο στην Τούμπα για να τον δει, τη Βραζιλία αλλά και την Ουκρανία.

Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο να καρπωθούν το καλύτερο δυνατό ποσό από την πώληση του Βραζιλιάνου, ελπίζοντας ότι το νούμερο δεν θα είναι… εξαψήφιο, αλλά κοντά ή παραπάνω από το εκατομμύριο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, έχουν «ρίξει άκυρο» στις κρούσεις της Ιντερνασιονάλ, οι οποίες κυμαίνονταν σε χαμηλά επίπεδα.

Το θετικό στοιχείο της υπόθεσης Μολέντο είναι πως ολοένα και αυξάνεται το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, γεγονός που μπορεί να ανεβάσει την τιμή πώλησής του, ελέω ανταγωνισμού.

Exit mobile version