ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιανιτζιάνι: «Από τις καλύτερες ομάδες ο ΠΑΟ – «βουνό» το ΟΑΚΑ»

Ως μια απ' τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο, Σιμόνε Πιανιτζιάνι.

Πιανιτζιάνι: «Από τις καλύτερες ομάδες ο ΠΑΟ - «βουνό» το ΟΑΚΑ»

Η Αρμάνι Μιλάνο θα κληθεί απόψε το βράδυ (21:15) να γίνει η πρώτη ομάδα που θα φύγει με τη χαρά της νίκης από την έδρα του Παναθηναϊκού Superfoods και ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση και τις δυσκολίες που θα βάλει στην ομάδα του, το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Αρμάνι Μιλάνο:

«Αντιμετωπίζουμε ακόμα μία δυνατή ομάδα στην έδρα της, με εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θα έχουμε ένα… βουνό να σκαρφαλώσουμε. Έχουν αρκετό μέγεθος, αθλητικός και μπορούν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, εξαιτίας τους μεγάλου βάθους στον πάγκο. Επιθετικά έχουμε παρόμοιους αριθμούς, αλλά αμυντικά ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Προσπαθούν να οδηγήσουν τους αντιπάλους τους στους ψηλούς, ώστε να κλέψουν την μπάλα και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι, να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα, να κοντράρουμε την έντασή τους και να είμαστε επιθετικοί στα ριμπάουντ. Αν το κάνουμε αυτό, θα είναι πιο εύκολο να επικεντρωθούμε στις επιθετικές μας ικανότητες».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.