ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαραγκός: «Απόφαση του Μαρίνου η φυγή Κουτρουμπή»

Στην απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να φύγει από την ομάδα ο Κουτρουμπής, στάθηκε ο Σπύρος Μαραγκός. Τι είπε για τα οικονομικά προβλήματα, τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση που ακολουθεί στην Ξάνθη.

Μαραγκός: «Απόφαση του Μαρίνου η φυγή Κουτρουμπή»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Μαραγκός στη Nova:

Για τη βαριά ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ: «Δεν περιμέναμε πάνω από όλα αυτό το σκορ. Σίγουρα όμως έγιναν κάποια λάθη που μπορούν να συμβούν κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν διατηρήθηκε στο επίπεδο που θέλαμε για να είμαστε μέσα. Γενικά τώρα τελευταία παίζουμε χωρίς επιθετικό, μετά τον τραυματισμό του Λουτσιάνο και τη φυγή του Τσάβες, καθαρός επιθετικός ήταν μόνο ο Μολίνς. Είχαμε θέματα εκεί πέρα και ιδίως σκεφτείτε πως σε αυτό το ματς πήγαμε και χωρίς τον Μολίνς. Σίγουρα ήταν δύσκολο για εμάς. Ξέρουμε πως υπάρχουν ελλείψεις και κάποιες θέσεις πρέπει να καλυφθούν. Ξέραμε από την αρχή πως ήταν δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι». 

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος: «Όλο με προβλήματα ζούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θα προετοιμαστούμε, είναι μια δύσκολη έξοδος για εμάς σε μια καλή έδρα και με καλή ομάδα αντίπαλο. Όταν έρχονται τόσα πολλά προβλήματα καθημερινά, λες πως θα μπορέσουμε όλοι μαζί να τα ξεπεράσουμε για να κοιτάξουμε μόνο το παιχνίδι. Γίνεται λόγω απουσιών γίνονται, δεν είναι εσκεμμένες οι αλλαγές. Υπήρξαν κόκκινες, υπήρξαν κάποια παιδιά που δεν μπορούσαν να παίξουν λόγω τραυματισμού. Σίγουρα αυτό δεν βοηθάει, γιατί αν δεν παίξουν μαζί κάποια παιδιά συνεχόμενα παιχνίδια, δεν μπορεί να χτιστεί ένας κορμός και μια βάση για την ομάδα. Ξέρουμε πως ιδίως σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, εδώ που φτάσαμε πρέπει να το δούμε πολύ πιο σοβαρά και να προετοιμαστούμε κατάλληλα όλοι μας για αυτό το παιχνίδι». 

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 76.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την άσχημη βαθμολογική θέση της ομάδας: «Δεν νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και σαν μέλη μιας μεγάλης ομάδας πρέπει να συμπεριφερόμαστε. Πρέπει να δούμε τα παιχνίδια και να πράττουμε ανάλογα με τη δυσκολία τους. Ξέροντας πως έχουμε δυσκολίες και αλλαγές, πρέπει να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να λέμε πια πως ο Παναθηναϊκός εκτός έδρας δεν μπορεί. Εγώ δεν την κοιτάω τη βαθμολογία. Εγώ βλέπω το κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε φτάσει στο σημείο να κοιτάμε προς τα κάτω, αλίμονο! Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως μόνοι μας μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα». 

Για την απόφαση να φύγει ο Κουτρουμπής: «Αυτή είναι μια απόφαση του κόουτς, βλέποντας τη συνέχεια της ομάδας. Από εκεί και πέρα, εφόσον το αποφάσισε ο κόουτς δεν μπορεί να πει κανείς κάτι άλλο. Είναι ξαφνικό για τον έξω κόσμο, θεωρώ πως ο κόουτς έχει κάποιες σκέψεις στο μυαλό του κι από εκεί και πέρα μαζί με τη διοίκηση τις υλοποιεί. Δεν βοηθάει σε κάτι να συζητάμε όλο αυτό το πράγμα. Υπάρχει μια απόφαση του προπονητή και προχώρησαν σε αυτή μαζί με τη διοίκηση».

Για την άσχημη εξέλιξη στη φετινή σεζόν: «Κανείς δεν την περίμενε, ιδίως από το ξεκίνημα της χρονιάς. Πέρσι τελειώσαμε καλά, ιδίως στον δεύτερο γύρο έγινε μεγάλη προσπάθεια. Στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς έφυγαν παίκτες που είχαν σημαντικό ρόλο στην ομάδα και στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο. Ήρθαν παιδιά που δεν προσαρμόστηκαν γρήγορα και έγιναν συνεχόμενες αλλαγές στα παιχνίδια. Θεωρώ πως αδικούμε τον εαυτό μας, εγώ έχω εμπιστοσύνη στο υλικό της ομάδας, θεωρώ πως υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές. Δεν μπόρεσαν να παίξουν κάποια παιχνίδια μαζί, να υπάρξει χημεία. Για εμάς δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα με τον τραυματισμό του Λουτσιάνο αλλά και με τη φυγή του Τσάβες. Ήταν μεγάλο το πρόβλημα σε αυτές τις θέσεις». 

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες κινήσεις για να παρθούν κάποιοι παίκτες, το ζητάει η ομάδα. Δεν εξαρτάται όμως καθαρά από εμάς, είναι και θέμα οικονομικό. Πως θα το διαχειριστούμε, αν θα φύγουν και πως θα φύγουν κάποια παιδιά. Σίγουρα θέλουμε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, αλλά πάντα υπάρχουν και τα άλλα προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή μας καθημερινά. Δεν ξέρουμε τι θα μας συμβεί και βγαίνουν συνέχεια προβλήματα κάθε μέρα». 

Για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη: «Θεωρώ πως πιο πολύ χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα για να φύγει το… φάντασμα των εκτός έδρας παιχνιδιών. Τη βαθμολογία δεν θέλουμε να τη βλέπουμε, εγώ προσωπικά δεν την κοιτάζω. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές για διάφορους λόγους, αλλά θεωρώ πως και τα παιδιά που θα μπουν μέσα, μπορούν να καταλάβουν τη σημασία του παιχνιδιού, έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια και ξέρουν πως θα παίξουν με δύσκολη ομάδα σε δύσκολη έδρα. Άποψή μου είναι πως θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και όλοι μαζί να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». 

Για το πρόβλημα των εκτός έδρας αγώνων: «Λόγω της ποιότητας των παικτών, πιστεύω πως δεν παίξαμε ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια αυτό που μπορούσαμε να παίξουμε. Για αυτό και στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν διεκδικήσαμε αυτά που έπρεπε. Πιστεύω πως τα παιδιά τώρα το έχουν καταλάβει, πιστεύω πως από αυτό το ματς θα αλλάξουν κάποια πράγματα και θα δούμε κάποια πράγματα. Θα υπάρξει αλλαγή στο πως θα μπούμε στο παιχνίδι και πρέπει να πάμε εκεί σαν Παναθηναϊκός να πάρουμε αυτό που πρέπει να πάρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...