ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επικός Σάρας: Την… είπε στον Μιλάκνις μετά το νικητήριο σουτ με τη Φενέρ! (vid)

O Mιλάκνις έβαλε το νικητήριο σουτ στην Πόλη, αλλά ο... τρελό-Σάρας τον «έκραξε». Δείτε το βίντεο.

Επικός Σάρας: Την... είπε στον Μιλάκνις μετά το νικητήριο σουτ με τη Φενέρ! (vid)

Η Ζαλγκίρις έβαλε… κάτω τη Φενέρ, περνώντας από την Πόλη με μεγάλο «διπλό» (90-89), το οποίο φέρει την υπογραφή του Αρτούρας Μιλάκνις, ο οποίος με τρίποντο στα 5” πριν από το τέλος, διαμόρφωσε το 90-86, τελειώνοντας ουσιαστικά τη δουλειά για τους Λιθουανούς.

Θα περίμενε κανείς πως ο Σάρας, βλέποντας τον Μιλάκνις να ρίχνει οριστικά στο «καναβάτσο» τη Φενέρ, θα πανηγύριζε έξαλλα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Ο Γιασικεβίτσιους τα… πήρε με τον παίκτη του, γιατί δεν «έφαγε» τον χρόνο της επίθεσης και προτίμησε να σουτάρει παίρνοντας ένα μεγάλο ρίσκο. Σε περίπτωση που ο Μιλάκνις αστοχούσε, τότε η Φενέρ θα παρέμενε στο παιχνίδι και θα είχε στη διάθεσή της πέντε δευτερόλεπτα για την ανατροπή.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.241 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν μη τι άλλο, ο Σάρας απέδειξε ότι βαδίζει στα σωστά μονοπάτια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...