ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμοι για ρεκόρ Λοτζέσκι και Ρίβερς

Δύο ιστορικά ρεκόρ, θα προσπαθήσουν να καταγράψουν οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο.

Έτοιμοι για ρεκόρ Λοτζέσκι και Ρίβερς

Δύο δικά τους ρεκόρ, θα προσπαθήσουν να καταγράψουν απόψε στο ΟΑΚΑ και στην αναμέτρηση κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods.

Συγκεκριμένα ο Κει Σι Ρίβερς θα χρειαστεί μόνο δύο εύστοχα τρίποντα, ώστε να φτάσει στα 200 επιτυχημένα στην καριέρα του. Σχεδόν απίθανο να μη συμβεί καθώς ο Αμερικανός φόργουορντ, αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του «τριφυλλιού» στη φετινή προσπάθεια του στην Ευρωλίγκα.

Από τη πλευρά του ο Ματ Λοτζέσκι, θα πρέπει να τελειώσει το ματς με 12 πόντους και να φτάσει τους 1.000 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Φυσικά τους 927 πόντους τους πέτυχε με τη φανέλα του Ολυμπιακού από τη σεζόν 2013-14 μέχρι και πέρυσι, ενώ φέτος έχει πετύχει μόλις 61 πόντους με την «πράσινη» φανέλα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.992 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.