ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΜΕ ΞΑΝΘΗ

Με Πίσπα βασικό ο Παναθηναϊκός!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δίνει την ευκαιρία στον νεαρό Σωτήρη Πίσπα και τον προορίζει για το βασικό επιθετικό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη.

Με Πίσπα βασικό ο Παναθηναϊκός!

Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι ο Μολίνς. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει δει ότι το επιθετικό πρόβλημα είναι μεγάλο και προτιμά αντί του Άλτμαν, που ούτως ή άλλως, δεν είναι φορ, να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Πίσπα. Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων είναι και οι τραυματίες Καμπέσας, Μολέδο, Σιλά και Μουνιέ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Διούδης. Κουλιμπάλι και Χουλτ επιστρέφουν στα δύο άκρα της άμυνας και στο κέντρο της θα είναι οι Αυλωνίτης-Κολοβέτσιος. Ο Τζανδάρης θα πάρει θέση βασικού στη μεσαία γραμμή, έχοντας δίπλα του τονΚουρμπέλη. Δεξιά θα βρίσκεται ο Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Λουντ και ο Άλτμαν πίσω από τον προωθημένο Πίσπα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.